~ Sárga könyves út ~

2017. december 26., kedd

Karácsonyi ajándék a KMK-tól, avagy a Reader Surprise meglepetéscsomag


FIGYELEM! Ha valaki esetleg még nem bontotta ki a Reader Surprise csomagját, az ne görgessen lejjebb, és ne olvassa el ezt a bejegyzést, mert spoilerezek! 


Csütörtökön már épp lefekvéshez készülődtem, amikor kaptam egy e-mailt a Könyvmolyképző Kiadótól. Azt írták benne, hogy küldtek nekem karácsonyra egy meglepetést, amely valószínűleg másnap meg is érkezik hozzám. Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem számítottam erre, de igazán kedves gesztus volt tőlük, aminek nagyon örültem. És persze, izgatottan vártam, hogy vajon mit kapok majd. Megfordult a fejemben, hogy a Reader Surprise csomagjukból küldenek majd, de őszintén bevallom, azonnal el is vezetettem az ötletet, mert még a legolcsóbb változatát is túl nagy ajándéknak gondoltam. Így mikor másnap megérkezett a futár, és meghozta a Reader Surprise Luxuryt, vagyis az ajándékdobozok legdrágább változatát, leesett az állam. Nagy izgalommal álltam neki a bontogatásnak, mert szörnyen kíváncsi voltam, hogy vajon mit is rejt a titokzatos doboz. De kezdjük is az elején…

A doboz jó minőségű, ami már maga ajándék számomra, ugyanis nagyon sok mindent tárolok itthon dobozokban. Szóval a jövőben jól fog jönni majd, ebben biztos vagyok. Nagyon klasszak az oldalára nyomtatott repülő, szíves könyvecskék is. Az átkötözését is igényesnek találtam, jó ötlet volt a madzagra rátenni azt a kis szalagot, mert feldobta a látványt. A madzag alá becsúsztatva várt egy kis köszöntő levélke, amelyben boldog karácsonyt kívántak nekem ezzel a „kis” ajándékkal, és megköszönték az eddigi munkámat az olvasás szeretetének terjesztése terén. A dobozba minden jól belefért, semmi sem gyűrődött össze vagy sérült meg.

És akkor most lássuk a doboz tartalmát…

Először is volt a csomagban négy apró csoki. Egyáltalán nem vagyok édesszájú, valószínűleg azért, mert az elmúlt húsz év során (amikor épp ehettem édességet) rengeteg pocsék ízű, csokoládénak csúfolt valamivel találkoztam. Mivel most kíváncsi voltam, megkóstoltam az ajándék csokikat, és bár félve tettem, mert a korábbi élményekhez hasonló, olcsó csoki ízre számítottam, pozitívan kellett csalódnom. Olyan finom íze volt az első csokinak, hogy az elveimet félretéve hamar elfogyott a maradék három is. Még szerencse, hogy csak négy volt a csomagban, mert így csak egy kicsit furdalt a lelkiismeret a bűnözésem miatt. :D

Volt két könyvjelző, az egyik az ajándékkönyvhöz készült, amit egyelőre még nem árulok el, mi is volt, a másik pedig magához a Reader Surprise-hoz. Mivel olyan könyvmoly vagyok, aki gyűjti a könyvjelzőket, így örültem nekik, és be is kerültek a többi szépségem közé.

Kaptam két képeslapot is, ezek szintén az ajándékkönyvhöz és a Reader Surprise-hoz kapcsolódnak. Mivel postán már nem nagyon küldözgetek képeslapot, inkább a neten szoktam felköszönteni az ismerőseimet az ünnepek alkalmával, így ezeket valószínűleg sosem fogom felhasználni, viszont elteszem őket emlékbe.

Kaptam egy Happy Reader Fortuna kártyát is, amelyet 2018. április 30-ig lehet beváltani, és van rajta egy kis kaparós mező , amelyen az alábbi meglepetés-kedvezményt találtam kaparás után: 1 ajándékkönyvet kapok 3 könyv vásárlása esetén, valamint a 11. megvásárolt könyvhöz 28% kedvezménnyel juthatok hozzá.

Volt a dobozkában még egy levél, ezúttal Katona Ildikó a saját nevében kívánt boldog karácsonyt, és ha szemem nem csal, akkor saját kezűleg írta alá a levelet, ami a sok elfoglaltsága mellett, főképp így ünnepek előtt, nem kis dolog.

Egy emléklap is volt a dobozban, annak örömére, hogy az 1. Reader Surprise doboz birtokosának mondhatom magam. Az emléklap hátulján felsorolják, hogy pontosan mi is található a dobozban, ami nagyon jól jött, mert e nélkül valószínűleg jóval később jöttem volna rá, hogy két a dobozban található tárgy pontosan micsoda. Az emléklap alján három 29%-os kupon is található három KMK-s könyvhöz.

Kaptam egy kitűzőt, amely szintén az ajándékkönyvhöz kapcsolódik, és amit valószínűleg ki fogok tenni a táskámra vagy valami más hasonló helyre, ahogyan a korábbi máshonnan kapott kitűzőimet is ki szoktam.

Volt a dobozban egy megtévesztő ajándék is, amikor először megláttam, azt hittem rúzs. Aztán rájöttem, hogy nem lehet rúzs, mert így kicsavarva már tönkrement volna. Szerencsére az emléklap hátulján megláttam a listán, hogy ez valójában egy toll. Ami nagyon klassz, mert a tollakat is gyűjtöm, és így bekerülhetett még egy egyedi kinézetű toll a gyűjteményembe. Nem mellesleg kipróbáltam, és nagyon szépen fog, valamint cserélhető benne a betét.

Ahogy kinyitottam a dobozt, azonnal kellemes illat szállt fel belőle, ám míg meg nem találtam a benne lévő Yankee Candle gyertyát, el sem tudtam képzelni, honnan is jön. Bevallom őszintén, mivel félek a tűztől, nem szoktam gyertyát gyújtani, de ennek annyira isteni az illata, hogy lehet, megkérek majd valakit, gyújtsa meg nekem. Addig meg csak így, simán szagolgatom néha. Tényleg, most is ezt teszem épp. :D

Nemrég kint voltunk anyával a pécsi karácsonyi vásáron, és ott találkoztam először a sült tea fogalmával. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon milyen íze lehet, de mivel ezer Ft-on felül lehetett kapni a kis üvegcséket, ezért végül nem költöttem rá. Így, amikor megláttam, hogy vár rám a csomagban egy üvegcse sült tea, nagyon megörültem, hogy kielégíthetem a kíváncsiságomat, és megkóstolhatom. Annak meg külön örülök, hogy meggyes ízesítésűt kaptam, mert a meggy az egyik kedvenc gyümölcsöm mindenféle formában. Egyelőre még nem kóstoltam meg a teát, mert úgy tervezem, hogy majd egy nyugis, hideg, téli este készítem el kikapcsolódás gyanánt, de remélhetőleg finom lesz.

Nem vagyok egy csajos nő, egyetlen csajos dolog van, amiért mégis rajongok, és azok a fülbevalók. Aki ismer, tudja, hogy gyűjtöm őket. Na, persze, nem a drága fülbevalókat, hanem a szép bizsukat vagy kézműves termékeket. Szóval, amikor megláttam, hogy van a csomagban egy pár könyves fülbevaló is, nagyon megörültem neki. Főképp, mert az idei Könyvfesztiválon a vásárolt könyvek mellé kaptam a KMK-tól egy könyv alakú medált is, ami passzol a fülbevalókhoz. Múlt pénteken voltunk anyával karácsonyi bevásárláson, és aznap már be is tettem a fülembe a könyves fülbevalókat.

A csomag rejtett egy Reader Surprise-os vászonszatyrot is, ami elég erősnek tűnik, úgyhogy szerintem nagyon jól fog jönni. Főképp, hogy anyum odavan a szatyrokért, van belőlük egy egész gyűjteménye, boltba járós, munkába járós, városi ügyeket intézős, kicsi, közepes, nagy. Szóval ez mindkettőnknek ajándék volt, és közösen fogjuk használni.


Az egyik ajándékkönyv be volt félig borítva egy kis csíknyi csomagolópapírral. A mintája kívül-belül nagyon klassz, és az emléklap hátuljáról az is kiderül, hogy környezetkímélő papírról van szó. Ekkor derült ki, mennyire jó ötlet volt az emléklapon található ajándéklista, mert nemcsak a toll esetében segített, hanem itt is. Ugyanis magamtól rá nem jöttem volna, hogy a doboz aljában található apró, arany pöttyöcskék nem a dobozcsomagolás visszamaradt darabkái, hanem kis ragasztópöttyök a csomagolópapírhoz. Az ötlet egyébként nagyon jó, az egyetlen, amit sajnálok, hogy a papír igencsak kisméretű, így csak apró ajándékok becsomagolására lehet felhasználni. De hát, ki a kicsit nem becsüli… :)

És akkor el is érkeztünk a könyvekhez…


Az egyik egy régebbi VP-s könyv, Alex Flinntől a Csók, pont jókor. A meseátiratos regények mindig is érdekeltek, mert izgalmas, hogy ki hogyan dolgoz át egy ismert mesét regénnyé, úgyhogy kíváncsi leszek rá.

A másik könyv egy újonnan megjelent könyv, J. L. Armentrout-tól a Perzselő csók. A borító alapján, bevallom őszintén, nem választottam volna ki magamnak, mert azt gondoltam, hogy valami romantikus-erotikus regény, de aztán elolvastam a fülszöveget, és teljesen másról szól a történet, mint amiről eredetileg hittem, ugyanis ez egy fantasy. Szóval érdeklődve fogom olvasni, és klassz, hogy a borító megtévesztett, és pozitívan csalódtam. Természetesen, mindkét könyvről írok majd nektek, ha sikerült elolvasnom őket, így elsőre nagyon örülök mindkettőnek, remélem, tetszeni fognak. :)

Nagyon szépen köszönöm a Könyvmolyképző Kiadónak a gesztust, a meglepetést és magát a csomagot is. :)


Ha valaki szeretne magának meglepetés csomagot vásárolni, kattintson IDE.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése